Over ons.

Wie is vBoxx?
Wat doen wij eigenlijk?
En waarom vBoxx One?


Veilige cloud oplossingen met extra aandacht voor u.

Wie is vBoxx en wat doen wij eigenlijk?


vBoxx is een Nederlands hostingbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het aanbieden van servers, cloudoplossingen en hostingcapaciteit aan bedrijven over de hele wereld. Alles draait bij ons om persoonlijke aandacht. Juist wanneer het gaat om technische producten is het belangrijk dat de klant de werking volledig begrijpt.


Waarom vBoxx One?


Door het aanbod van alle verschillende oplossingen is het voor organisaties vaak lastig de juiste producten te vinden. Daarom gingen wij op zoek naar een oplossing waarin alle noodzakelijke producten samenkwamen. En met 1 belangrijke eis: alles moest vanuit één browser eenvoudig te bedienen zijn. Met dit idee in gedachten is vBoxx One ontstaan.

Meer dan alleen vBoxx One:


Veilige Email

Verstuur en ontvang uw email veilig via onze cloud, inclusief agenda en interne chat.

Meer info

Mac Hosting

Altijd al uw eigen Mac-server gewild? Gehost op een van de snelste locaties ter wereld?

Meer info

Servers & VPS

Pas uw eigen dedicated of virtual private server aan. Geniet 100% van uw eigen omgeving.

Meer info

Webhosting

Hoe mooi uw website ook is, een snelle en veilige website is en blijft een must.

Meer info


Waarom support zo belangrijk is.

Wij investeren continu in onze supportafdeling omdat wij weten dat goede begeleiding zichzelf altijd terugbetaald. Zo haalt u alles uit onze producten en krijgen wij achteraf minder vragen.Beschikbaarheid

99.99% %

Support

24 7

Google reviews

4 uit 5


Onze visie.

vBoxx streeft ernaar moderne technologie beschikbaar te maken voor alle bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen die de samenwerking binnen een organisatie verbetert. Met persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat bedrijven, zonder te beschikken over de technische kennis, gebruik kunnen maken van deze oplossingen.

100% Privé

De privacy en veiligheid van uw gegevens is onze prioriteit

25 jaar vol met kennis

Genoeg kennis om ieder vraagstuk te beantwoorden

Persoonlijke support

We zijn beschikbaar om u te helpen bij elke stap van het proces

Onze cloud is groen en duurzaam.

Bij vBoxx streven we ernaar een bedrijf op te bouwen dat maatschappelijk verantwoord en milieubewust is. We weten hoe belangrijk maatschappelijk verantwoord ondernemen is en we houden voortdurend rekening met de impact van ons bedrijf op de maatschappij en het milieu.

Wij werken alleen met leveranciers die dezelfde duurzame waarden delen. Daarbij vervangen we de hardware in onze datacenters vaak door efficiëntere apparatuur en digitaliseren wij direct waar dat mogelijk is.